Voetbalvereniging D.E.O.

Voetbalvereniging D.E.O. is een Voetbalclub gelegen aan Platvoetsdijk 8 in Borculo.

Meer informatie over Voetbalvereniging D.E.O. in Borculo

De DEO-selectie organiseert op zondag 12 november een Super Sunday op Sportpark Dijkhoek. Tijdens deze dag zullen de selectiespelers geld inzamelen met behulp van een Rad van Fortuin, om hun trainingskamp naar Benidorm te bekostigen. Daarnaast zal er op zaterdagavond 2 december een feestavond plaatsvinden bij Kerkemeijer, georganiseerd door de DEO-selectie en de Dames van Kerkemeijer Gemini 1. De vereniging is erg blij met hun sponsoren, aangezien de opbrengsten hiervan worden geïnvesteerd in de jeugdafdeling, het onderhoud van het complex en het verbeteren van de faciliteiten.

Wil je weten wat Voetbalvereniging D.E.O. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging D.E.O. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging D.E.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging D.E.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Voetbalvereniging D.E.O. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging D.E.O.

Bezoekers bekeken ook