Verkeersschool Rob en Nel

Verkeersschool Rob en Nel is een Rijschool gelegen aan Burgemeester Bloemersstraat 68 in Borculo.

Meer informatie over Verkeersschool Rob en Nel in Borculo

Rijschool Rob & Nel is een verkeersschool met meer dan 60 jaar ervaring. Ze zijn flexibel en praktisch ingesteld en denken met je mee om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Ze bieden rijlessen voor het autorijbewijs aan en hebben verschillende prijzen. Daarnaast geven ze ook examentips en kun je je bij hen aanmelden. Wat hen onderscheidt is dat ze zelfs rijlessen op je verjaardag aanbieden en dat ze niet roken. Je kunt hen volgen op social media en op hun website vind je handige links en contactgegevens. Ze zijn gevestigd op Gerst 5 in Ruurlo, Gelderland en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06 20877442 of via e-mail info@robennel.nl. Als je al een DigiD hebt, kun je hen machtigen via een specifieke link. Als je nog geen DigiD hebt, kun je er een aanvragen via een andere link.

Wil je weten wat Verkeersschool Rob en Nel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Rob en Nel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Rob en Nel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Rob en Nel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Verkeersschool Rob en Nel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Rob en Nel

Bezoekers bekeken ook