v.v. Reünie

v.v. Reünie is een Voetbalclub gelegen aan Haarloseweg 13 in Borculo.

Meer informatie over v.v. Reünie in Borculo

Het laatste nieuws van de webshop is dat er na de wedstrijd Reünie 1 - W.V.V.'34 1 op zondag 5 november gezelligheid is. Er is van 16:00 tot 20:00 bokbier op de tap en om 17:30 staat er een stampotbuffet klaar voor €12,50. Je moet je uiterlijk zondag 29 oktober opgeven voor het buffet. Verder is er nieuws over de HJ Cup en de topscorer, waarvan elke week de nieuwe stand wordt gedeeld. Ook zijn de winnaars van de prijzen van afgelopen seizoen bekend en zijn de prijzen afgelopen zondag uitgereikt. Er is ook een programma voor Reunie 1 tegen Drienerlo 1 op 21 oktober 2023 om 15.00 uur. Daarnaast staan er verschillende evenementen op de agenda zoals De Bok is Los!, Kerstbingo, Super Sunday en Paasbingo.

Wil je weten wat v.v. Reünie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van v.v. Reünie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij v.v. Reünie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Reünie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar v.v. Reünie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. v.v. Reünie

Bezoekers bekeken ook