Tandartspraktijk Middelhof

Tandartspraktijk Middelhof is een Tandarts gelegen aan Burgemeester Bloemersstraat 32 in Borculo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Middelhof in Borculo

Tandartspraktijk Middelhof heet patiënten welkom op hun website en informeert hen over de maatregelen die genomen worden in verband met de coronaviruspandemie. De praktijk zal beperkt open zijn voor reguliere patiëntenzorg en alleen mensen toelaten die klachtenvrij zijn en waarvan hun huisgenoten ook klachtenvrij zijn. Bij binnenkomst moeten de handen worden gedesinfecteerd en het gezicht en andere zaken zoals mobiele telefoons moeten niet meer worden aangeraakt. Er moet alleen naar de afspraak worden gekomen, met maximaal 1 ouder of begeleider indien nodig. Na de behandeling moet de praktijk zo snel mogelijk worden verlaten. Er worden extra hygiënemaatregelen genomen in de behandelkamer volgens de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken. Verder informeert de praktijk over hun opening in 2001, de goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Ze nemen ruim de tijd voor afspraken en het contact tussen tandarts en patiënt staat voorop. Ze bieden verschillende tandheelkundige behandelingen aan, waaronder protheses, implantaten, cosmetische behandelingen en parodontologie.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Middelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Middelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Middelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Middelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Tandartspraktijk Middelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Middelhof

Bezoekers bekeken ook