Tandartspraktijk Bartholomeus

Tandartspraktijk Bartholomeus is een Tandarts gelegen aan Voorstad 6 in Borculo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Bartholomeus in Borculo

Tandartspraktijk Bartholomeus is een gespecialiseerde tandartspraktijk waar u terecht kunt voor implantologie, orthodontie, laserbehandelingen en cosmetische tandheelkunde. Ze maken gebruik van moderne technieken en apparatuur voor de best mogelijke behandeling. Momenteel hebben ze geen mondhygiënist in dienst, maar werken ze samen met andere specialisten in de regio. De praktijk neemt momenteel geen nieuwe patiënten aan. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden en periodieke controles bij voorkeur online via de website. Voor spoedklachten moet er voor 9.30u gebeld worden. De spoeddienst buiten de reguliere praktijkuren wordt gedaan door Tandartsenpost Twente in Enschede. Facturen worden beveiligd verstuurd via Zorgmail. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Bartholomeus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Bartholomeus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Bartholomeus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Bartholomeus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Tandartspraktijk Bartholomeus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Bartholomeus

Bezoekers bekeken ook