t Timpke

t Timpke is een Sportcomplex gelegen aan Haarloseweg 10 in Borculo.

Meer informatie over t Timpke in Borculo

Bij 't Timpke, het indoor sportcentrum van Borculo, kunnen jong en oud samenkomen om te bewegen en elkaar te ontmoeten. Het gevarieerde aanbod biedt voor iedereen wat wils, met onder andere een zwembad, sporthal en squashbanen. Bij 't Timpke kun je een squashbaan huren en genieten van alle moderne faciliteiten, zoals een eigen kleed- en doucheruimte. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor zwemlessen en sportactiviteiten in het zwembad, waar drie baden te vinden zijn met aangename temperaturen. De sporthal van 't Timpke kan eenvoudig in drie delen worden gesplitst en wordt gebruikt door verschillende sportverenigingen.

Wil je weten wat t Timpke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Timpke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Timpke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Timpke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar t Timpke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Timpke

Bezoekers bekeken ook