Studio Bellezza

Studio Bellezza is een Schoonheidssalon gelegen aan Muraltplein 57 in Borculo.

Meer informatie over Studio Bellezza in Borculo

Studio Bellezza, gevestigd in het centrum van Borculo, bestaat al bijna 20 jaar en biedt huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht. Annemarie Amerongen, schoonheidsspecialiste in Borculo, heeft diverse studies en opleidingen gevolgd en is momenteel bezig met de opleiding tot Kinesioloog. Ze zet haar kennis graag in om jouw huid gezond te maken, te houden en te verbeteren. Momenteel is Studio Bellezza bezig met de voorbereidingen voor de vernieuwde studio, die per 1 oktober 2022 open zal gaan. Nieuw in het assortiment is de BrowExtender, een product voor mensen met weinig wenkbrauwen of littekens in de wenkbrauw. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het belang van bescherming tegen de zon. Je bent van harte welkom bij Studio Bellezza.

Wil je weten wat Studio Bellezza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Bellezza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Bellezza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bellezza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Studio Bellezza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Bellezza

Bezoekers bekeken ook