Stokkink-Service

Stokkink-Service is een Loodgieter gelegen aan Pr. Marijkestraat 11 in Borculo.

Meer informatie over Stokkink-Service in Borculo

Wij zijn een allround installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in installatie, reparatie en onderhoud. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouwing of onderhoud, wij kunnen u helpen. Onze focus ligt op kwaliteit en goede service. Of u nu een nieuwe badkamer wilt, uw sanitair wilt veranderen, uw CV-ketel wilt vervangen, uw verwarming of ventilatie wilt aanpassen of uw water wilt ontdoen van kalk, wij hebben de expertise om u te helpen. Neem contact op met Marcel Stokkink voor een afspraak. Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook elektrawerk, verwarming, keuken en sanitair, wateronthardingsdiensten en verlichting van het merk Eglo. U kunt ons vinden op Prinses Marijkestraat 11, 7271 GV in Borculo.

Wil je weten wat Stokkink-Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stokkink-Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stokkink-Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stokkink-Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Stokkink-Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stokkink-Service

Bezoekers bekeken ook