Sport- & Wellnessmassage Hannelore

Sport- & Wellnessmassage Hannelore is een Sportmasseur gelegen aan De Hofvoogd 7 in Borculo.

Meer informatie over Sport- & Wellnessmassage Hannelore in Borculo

Hannelore Brinkman, geboren en opgegroeid in Borculo, werkte ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening voordat ze eervol ontslag kreeg vanwege automatisering en digitalisering. Omdat sporten haar passie is, besloot ze een cursus sportmassage te volgen. Ze kwam in contact met Willem Snellenberg, erkend sportmasseur van het NGS, en behaalde succesvol haar NGS-diploma. Met enige werkervaring als sport- & wellnessmasseur bij Thermen Bussloo en aanvullende cursussen zoals zwangerschapsmassage en anti-stress massage, heeft ze besloten om haar eigen massagepraktijk te starten. Haar praktijkruimte is gevestigd op de begane grond en is goed bereikbaar en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. De openingstijden zijn maandag en woensdag van 09:00 tot 21:00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00, zaterdag van 09:00 tot 14:00 en zondag gesloten. Hannelore is ook aangesloten bij NGS en haar KVK-nummer is 80134254.

Wil je weten wat Sport- & Wellnessmassage Hannelore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- & Wellnessmassage Hannelore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- & Wellnessmassage Hannelore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- & Wellnessmassage Hannelore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Sport- & Wellnessmassage Hannelore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- & Wellnessmassage Hannelore

Bezoekers bekeken ook