Slagerij De Schelfer

Slagerij De Schelfer is een Slagerij gelegen aan Barchemseweg 45 in Borculo.

Meer informatie over Slagerij De Schelfer in Borculo

Authentieke Slagerij De Schelfer is een slagerij met een filosofie van lekker, puur en eerlijk vlees. Ze maken verduurzaamde vleesproducten met veel kennis en vakmanschap. De delicatessen worden door Bert verwaardt voor markten, horeca en speciaalzaken. Ze gebruiken vlees van Nederlandse varkens. In 2015 hebben ze afscheid genomen van de winkel en het vers-assortiment, evenals van Boerderij De Schelfer. In maart 2023 hebben ze ook afscheid genomen van De Prikke in Borculo. Je kunt contact met hen opnemen via het e-mailadres info@schelfer.nl of bellen naar het mobiele nummer van Bert: 06-23779347. Op hun website vind je meer informatie over hun producten.

Wil je weten wat Slagerij De Schelfer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij De Schelfer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij De Schelfer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij De Schelfer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Slagerij De Schelfer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij De Schelfer

Bezoekers bekeken ook