Salon Riet

Salon Riet is een Kapper gelegen aan Steenstraat 32 in Borculo.

Meer informatie over Salon Riet in Borculo

Bij Kapsalon Riet in Borculo ben je van harte welkom voor een gezellig kappersbezoek. Met vakbekwame handen en een uitgebreide leestafel zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Of je nu een dame of heer bent, bij Salon Riet ben je aan het juiste adres. De kapsalon is gespecialiseerd in zowel dames- als herenkapsels. Daarnaast wordt er gezorgd voor geurige koffie, zodat je optimaal kunt genieten van je bezoek. Kapsalon Riet in Borculo is een plek waar je met een gerust hart kunt plaatsnemen in de stoel, wetende dat je in goede handen bent. Alle rechten voorbehouden © Kapsalon Riet Borculo.

Wil je weten wat Salon Riet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Riet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Riet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Riet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Salon Riet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Riet

Bezoekers bekeken ook