Rijschool Rensink

Rijschool Rensink is een Rijschool gelegen aan Steenstraat 24 in Borculo.

Meer informatie over Rijschool Rensink in Borculo

Vanwege een lange wachtlijst neemt Rijschool Rensink in Borculo voorlopig geen nieuwe aanmeldingen meer aan. Reeds aangemelde kandidaten blijven op de wachtlijst staan. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met de rijschool via telefoonnummer 06-23961400. Rijschool Rensink is een moderne en flexibele rijschool waar men zelf de rijlessen kan plannen met de handige Rijbewijsapp, zowel doordeweeks als op zaterdag. Daarnaast kan men zelf bepalen hoe het lespakket is samengesteld en de kosten hiervan in termijnen betalen. De rijschool biedt dus veel flexibiliteit. Voor meer informatie kan men de Facebookpagina van Rijschool Rensink bekijken.

Wil je weten wat Rijschool Rensink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rensink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rensink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rensink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Rijschool Rensink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rensink

Bezoekers bekeken ook