Proeflokaal01

Proeflokaal01 is een Restaurant gelegen aan Het Eiland 1 in Borculo.

Meer informatie over Proeflokaal01 in Borculo

Ben je enthousiast en leergierig om prachtige gerechten neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat begon als een experiment in de achtertuin, is uitgegroeid tot een brouwerij en proeflokaal waar we niet alleen verschillende speciaalbieren serveren, maar ook heerlijk eten voor lunch en diner. Ons proeflokaal, gelegen aan Het Eiland 1 in Borculo, is open vanaf 12:00 uur op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op dinsdag zijn we gesloten. Voor reserveringen kun je ons bereiken op (+31) 06 39122492 of via reserveren@proeflokaal01.nl. We hebben een nieuwe manier van reserveren, namelijk via het reserveringssysteem rechtsonder op onze website. Volg ons ook op social media en bekijk de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlands voor meer informatie.

Wil je weten wat Proeflokaal01 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal01 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal01? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal01 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Proeflokaal01 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal01

Bezoekers bekeken ook