Pedicurepraktijk Clementine de Haan

Pedicurepraktijk Clementine de Haan is een Nagelstudio gelegen aan Speulbrinkstraat 10 in Borculo.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Clementine de Haan in Borculo

Voeten verdienen aandacht en daarom is het belangrijk om naar een medisch pedicure te gaan. Deze pedicure werkt volgens richtlijnen en kan indien nodig doorverwijzen naar een arts. Daarnaast werkt de medisch pedicure samen met andere zorgaanbieders, wat garant staat voor vakmanschap en kwalitatieve voetverzorging. De medisch pedicure heeft verschillende expertises, zoals risicovoeten waarbij samengewerkt wordt met podotherapie praktijken, specialistische pedicure technieken en sportgerelateerde voetproblematiek. Het is belangrijk om op tijd naar een specialist te gaan om problemen zoals eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, reuma, diabetes of drukplekken te voorkomen. Neem contact op met de medisch pedicure via telefoonnummer 0545-272321 / 06-83336009.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Clementine de Haan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Clementine de Haan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Clementine de Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Clementine de Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Pedicurepraktijk Clementine de Haan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Clementine de Haan

Bezoekers bekeken ook