Obbink Borculo

Obbink Borculo is een Elektronicawinkel gelegen aan Spoorstraat 6 in Borculo.

Meer informatie over Obbink Borculo in Borculo

Obbink Borculo is een winkel die sinds januari 2016 bestaat, nadat Expert Borculo werd overgenomen door Obbink. De winkel heeft een groter en gevarieerder assortiment en biedt vakkennis en service aan. Naast verkoop kunnen klanten ook na de aankoop bij Obbink terecht. Obbink heeft in totaal 9 winkels en biedt persoonlijk advies. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Obbink Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Borculo

Bezoekers bekeken ook