Nailcare Marije

Nailcare Marije is een Nagelstudio gelegen aan Goudenregenstraat 28 in Borculo.

Meer informatie over Nailcare Marije in Borculo

Marije Memelink is een nagelstyliste in Borculo. Ze heeft in 2012 de opleiding 'Allround Nagelstyliste' gevolgd en heeft bij Magnetic Nail Academy de bijbehorende diploma's behaald. Ze werkt voornamelijk met producten van het merk Magnetic. Op dit moment heeft Marije een klantenstop vanwege een overvol klantenbestand, maar als deze wordt opgeheven zal ze dit via Facebook en haar website laten weten. Ze biedt verschillende behandelingen aan en je kunt ook cadeaubonnen kopen voor behandelingen of producten zoals nagellak of crème. Je kunt online een afspraak maken of contact opnemen via e-mail of telefoon. Daarnaast is het goed om te weten dat je bij Marije ook met pin kunt betalen.

Wil je weten wat Nailcare Marije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailcare Marije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailcare Marije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailcare Marije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Nailcare Marije reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailcare Marije

Bezoekers bekeken ook