Nail it Borculo

Nail it Borculo is een Nagelstudio gelegen aan Kerkstraat 16 in Borculo.

Meer informatie over Nail it Borculo in Borculo

Welkom bij Nagelstudio Nail It! Bij ons kun je terecht voor verschillende nagelbehandelingen, zoals Acryl, Gel en Powergel. Powergel is een gel die aanvoelt als Acryl, maar zonder de tijdsdruk omdat de gel uithardt in LED-licht. Gel is een vloeibare substantie die moet uitharden onder UV- of LED-licht. Acryl is een poeder dat gemengd wordt met een vloeistof en vervolgens aangebracht wordt op de nagels. Op onze website kun je meer informatie vinden over deze behandelingen. Naast nagelbehandelingen bieden wij ook favoriete producten aan en werken we met verschillende merken. Je kunt ook een kijkje nemen op onze Instagram-feed om inspiratie op te doen. Voor contactgegevens en openingstijden kun je terecht op onze website. Nail It Borculo is beschermd door copyright en is eigendom van 2023 Nail It Borculo.

Wil je weten wat Nail it Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nail it Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nail it Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nail it Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Nail it Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nail it Borculo

Bezoekers bekeken ook