Movit B.V.

Movit B.V. is een Sportclub gelegen aan Ruurloseweg 55 in Borculo.

Meer informatie over Movit B.V. in Borculo

Movit BV is een consultancybedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van contractmanagement, ICT, inkoop en projectmanagement. Ze helpen hun klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door middel van hun kennis en expertise. Ze bieden ondersteuning bij inkoopprocessen, contractmanagement en begeleiding van Europese aanbestedingen. Het doel van de aanbesteding is om de beste leverancier en oplossing te selecteren die bij de organisatie past. Movit Consultancy kan de complete begeleiding en uitvoering van EU-aanbestedingstrajecten verzorgen, inclusief het opstellen van aanbestedingsdocumenten. Ze werken samen met zelfstandige specialisten en zijn merk- en leveranciersonafhankelijk, wat hen in staat stelt om op een objectieve manier met informatie en leveranciers om te gaan. Ze maken gebruik van moderne technologie en bieden hun diensten aan tegen lagere tarieven door lage overheadkosten. Daarnaast biedt Movit Motorsport diensten en oplossingen op het gebied van management, tijdwaarneming en veiligheid voor motorsportorganisaties. Ze zijn het hele jaar door geopend en bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp.

Wil je weten wat Movit B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Movit B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Movit B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movit B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Movit B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Movit B.V.

Bezoekers bekeken ook