Marion Werger Coaching & Yoga

Marion Werger Coaching & Yoga is een Yogastudio gelegen aan Pr. Irenestraat 2 in Borculo.

Meer informatie over Marion Werger Coaching & Yoga in Borculo

Marion Werger is een stress- en burnoutcoach, ademcoach en yogadocent. Ze gelooft dat verandering ontstaat door te doen en te bewegen. Haar ervaring is dat als je goed naar jezelf luistert, weet wat je wilt en daarvoor gaat staan, dingen op verwonderlijke wijze verlopen. Ze benadrukt dat het belangrijk is om angst voor verandering te overwinnen en gewoon te doen en te vertrouwen. Marion heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in de zorg, welzijn en culturele sector. Ze begon in 2004 als loopbaancoach/trainer nadat ze bij een re-organisatie betrokken was. In die tijd begon ze ook aan haar eerste yogadocentenopleiding, wat uiteindelijk uitgroeide tot iets groots. Marion gelooft dat praten alleen niet genoeg is, het lichaam spreekt ook en slaat dingen op. Ze gebruikt een lichaamsgerichte benadering om mensen te helpen de verbinding met hun lichaam en ademhaling te herstellen. Door yoga te beoefenen leer je ademen met wat er is en in verbinding te zijn met je lichaam. Dit geeft innerlijke kracht en vrijheid. Naast yoga is reizen een andere passie van Marion. Ze heeft prachtige reizen gemaakt in Zuid- en Midden-Amerika, Afrika en Azië. Ze heeft ook langere tijd in Kenia en Nepal gewoond en gewerkt. Haar liefde voor Nepal uit ze door het organiseren van yogareizen met cultuur, natuur en bezinning. Marion gelooft dat reizen het leven verrijkt en je b.

Wil je weten wat Marion Werger Coaching & Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marion Werger Coaching & Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marion Werger Coaching & Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marion Werger Coaching & Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Marion Werger Coaching & Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marion Werger Coaching & Yoga

Bezoekers bekeken ook