Lunchroom De Heerlijkheid

Lunchroom De Heerlijkheid is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 35 in Borculo.

Meer informatie over Lunchroom De Heerlijkheid in Borculo

Bij Lunchroom de Heerlijkheid in Borculo kun je genieten van een gezellige lunch, een kopje thee of koffie, of rustig borrelen. De lunchroom bevindt zich in het mooie centrum van Borculo, met een historische stadsomgeving en verschillende musea in de buurt. Op het menu vind je diverse luxe belegde broodjes voor de lunch en borrelplanken, bitterballen, kaasstengels en brood met dippers voor bij de borrel. Daarnaast worden er heerlijke wijnen en speciaalbieren, zoals La Trappe, geserveerd. De lunchroom heeft bijna 50 zitplaatsen binnen en een prachtig terras met bijna 100 zitplaatsen buiten. Voor groepen is het ook mogelijk om hier te lunchen, borrelen of een feest te organiseren. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Lunchroom De Heerlijkheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom De Heerlijkheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom De Heerlijkheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom De Heerlijkheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Lunchroom De Heerlijkheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom De Heerlijkheid

Bezoekers bekeken ook