LG-Dance Borculo & Ruurlo

LG-Dance Borculo & Ruurlo is een Dansschool gelegen aan Deugenweerd 7 in Borculo.

Meer informatie over LG-Dance Borculo & Ruurlo in Borculo

LG-Dance is een dansschool die dansclinics en workshops aanbiedt. Ze streven ernaar om gekwalificeerde en enthousiaste docenten te hebben, die een goede verbinding met de doelgroep kunnen maken. Op 2 juli organiseren ze een voorstelling in Schouwburg Lochem, waarvoor kaartjes besteld kunnen worden. De dansschool biedt verschillende dansstijlen aan, zoals streetdance, hiphop, dancehall, kinderdans, theater en klassiek ballet. Daarnaast organiseert LG-Dance regelmatig evenementen en dansvoorstellingen waar ouders en andere geïnteresseerden naar kunnen komen kijken. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. De contactgegevens van LG-Dance zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat LG-Dance Borculo & Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LG-Dance Borculo & Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LG-Dance Borculo & Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LG-Dance Borculo & Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar LG-Dance Borculo & Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LG-Dance Borculo & Ruurlo

Bezoekers bekeken ook