Korfbalvereniging Olympia 22

Korfbalvereniging Olympia 22 is een Sportclub gelegen aan Haarloseweg 11 in Borculo.

Meer informatie over Korfbalvereniging Olympia 22 in Borculo

Op dinsdag 24 oktober wordt het veldseizoen afgesloten met een Glow in the dark training. Daarna, op donderdag 26 oktober, begint het zaalseizoen met de eerste zaaltraining. De trainingstijden voor de zaal zijn te vinden op de website. Op vrijdag 3 november wordt het ingezamelde textiel opgehaald, dus zorg ervoor dat alles verpakt is in gesloten zakken. Op zaterdag 4 november vindt de pepernotenactie plaats, waarbij zakjes pepernoten en chocoladepepernoten huis aan huis worden verkocht. Je hulp wordt gevraagd om deze actie tot een succes te maken. Ook kun je vanaf nu sportieve en leuke foto's insturen voor de social media van KV Olympia'22. Daarnaast is het mogelijk om te stemmen voor de RaboClubSupport. De trainingstijden en teamindelingen zijn te vinden op de website. Helaas is op woensdag 12 juli Jan Huijsmans overleden.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Olympia 22 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Olympia 22 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Olympia 22? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Olympia 22 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Korfbalvereniging Olympia 22 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Olympia 22

Bezoekers bekeken ook