Kerkemeyer

Kerkemeyer is een Kampeerterrein gelegen aan Ruurloseweg 51 in Borculo.

Meer informatie over Kerkemeyer in Borculo

In het Buitencentrum Kerkemeijer in de Achterhoek kun je genieten van echte gastvrijheid. Voor de maand september staat er een heerlijk maandmenu op het programma. Als voorgerecht kun je genieten van tomatensoep, gevolgd door een huisgemaakte schnitzel als hoofdgerecht. Als dessert staat er bavarois op het menu. Dit alles voor een prijs van €27,50. Daarnaast heeft het Buitencentrum ook een agenda met verschillende evenementen. Om geen enkel evenement te missen, kun je je aanmelden zodat je op de hoogte blijft van alle acties en evenementen. Het Buitencentrum is gevestigd aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 05 45 - 27 12 02 of via e-mail info@kerkemeijer.nl.

Wil je weten wat Kerkemeyer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkemeyer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkemeyer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkemeyer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Kerkemeyer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkemeyer

Bezoekers bekeken ook