Kerkemeijer Gemini

Kerkemeijer Gemini is een Volleybalclub gelegen aan Kluverskamp 2B in Borculo.

Meer informatie over Kerkemeijer Gemini in Borculo

Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini Borculo heeft een geweldig bedrag van €598,96 opgehaald met de Rabo ClubSupport actie. Ze bedanken iedereen die heeft bijgedragen. In de algemene ledenvergadering van Gemini is Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen benoemd tot erelid voor haar 40-jarig lidmaatschap. Het recreantenteam van de vereniging is op zoek naar nieuwe spelers die één keer per week willen trainen op donderdagavond. Ze vragen geen topniveau, maar wel balgevoel. Daarnaast doen ze ook dit jaar weer mee met de Rabobank ClubSupport en vragen ze om stemmen. Er zijn ook hoofd- en shirtsponsoren en de vereniging is te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Kerkemeijer Gemini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkemeijer Gemini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkemeijer Gemini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkemeijer Gemini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Kerkemeijer Gemini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkemeijer Gemini

Bezoekers bekeken ook