Joriskerk

Joriskerk is een Gebedshuis gelegen aan Muraltplein 33A in Borculo.

Meer informatie over Joriskerk in Borculo

De Protestantse Gemeente De Wijngaard in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo heet iedereen van harte welkom op hun website. Ze hopen dat bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken, maar als dat niet het geval is, kunnen ze contact opnemen met de scriba. Op de website zijn verschillende secties te vinden, zoals informatie over de zondag, beeld, nieuws en info. Daarnaast worden er diensten aangeboden op verschillende data en tijden. De kerkdeuren zijn momenteel gesloten, maar er wordt wel gezocht naar zangers. Ook is er informatie te vinden over kerkelijke zaken, kan er geluisterd worden naar kerkdiensten, zijn er fotoalbums beschikbaar en is er contactinformatie te vinden. Tot slot kunnen bezoekers de Protestantse Gemeente De Wijngaard volgen op Facebook. Alle rechten voorbehouden aan PG De Wijngaard.

Wil je weten wat Joriskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joriskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joriskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joriskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Joriskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joriskerk

Bezoekers bekeken ook