IJsclub Borculo

IJsclub Borculo is een Sportcomplex gelegen aan Hoflaan in Borculo.

Meer informatie over IJsclub Borculo in Borculo

De ijsbaan van de IJsclub Borculo is gesloten. Op de website van de ijsclub kun je informatie vinden over de vereniging, foto's bekijken en nieuws lezen. De ijsbaan aan de Hoflaan is weer klaar voor het schaatsseizoen. De prijzen en openingstijden zijn te vinden op de website, evenals informatie over het bestuur en de vrijwilligers. Er worden ook abonnementen aangeboden voor onbeperkt schaatsplezier per seizoen. Daarnaast wordt er een schaatsproject genaamd Borculose Kids on ice georganiseerd voor basisschoolleerlingen. De schaatslessen worden gegeven op de ijsbaan De Scheg in Deventer. Verder worden er nog mededelingen gedaan over de openingstijden en het afhalen van seizoenkaarten. Ten slotte kun je op de website ook informatie vinden over de sponsoren en de weersvoorspelling voor Borculo.

Wil je weten wat IJsclub Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar IJsclub Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub Borculo

Bezoekers bekeken ook