Huisartsenpraktijk de Waterster

Huisartsenpraktijk de Waterster is een Huisarts gelegen aan Beethovenstraat 1-02 in Borculo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Waterster in Borculo

Op de gezamenlijke website van de huisartsen in Borculo vindt u algemene informatie en specifieke informatie over elke praktijk. Als u 60 jaar of ouder bent, ontvangt u vanaf 19 september een uitnodigingsbrief voor de coronaprik van het RIVM. Bent u tussen de 18 en 59 jaar oud, dan ontvangt u geen uitnodiging, maar kunt u zelf een afspraak maken vanaf half oktober. Daarnaast wordt er ook weer een griepvaccinatie gegeven, waarvoor u een uitnodiging zult ontvangen. De praktijken hebben verschillende data waarop ze gaan vaccineren en wanneer u de uitnodiging ontvangt. Het webadres van de website is veranderd en de huisartsenpraktijken de Bongerd en de Waterster bieden nu ook de mogelijkheid voor beeldbel afspraken. Inschrijven bij de praktijken is mogelijk en de Berkel is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten, behalve voor gezinsuitbreiding of hereniging. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd. Verder is er ook informatie beschikbaar over Scabiës/Schurft en zijn de openingstijden van de praktijken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Waterster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Waterster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Waterster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Waterster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Waterster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Waterster

Bezoekers bekeken ook