House of Hair Borculo

House of Hair Borculo is een Kapper gelegen aan Muraltplein 21 in Borculo.

Meer informatie over House of Hair Borculo in Borculo

House of Hair Borculo is een nieuwe trendy kapsalon gevestigd aan Muraltplein 21 in Borculo. Ze verwelkomen iedereen in hun salon en ze werken vakkundig en met passie en perfectie. Bij House of Hair Borculo kun je je laten inspireren door de laatste technieken en trends op het gebied van haar, terwijl je geniet van een verwenmoment. Je kunt online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Het team bestaat uit Suzanne Groot Wassink en Wendy Mesland. Daarnaast biedt de salon cadeaubonnen aan, die je kunt kopen in de salon. De openingstijden zijn dienstags, woensdags, donderdags en vrijdags van 9:00 tot 17:30, op woensdag tot 20:00 en op zaterdag tot 13:00. Het adres van de salon is Muraltplein 21, 7271 AT Borculo.

Wil je weten wat House of Hair Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Hair Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Hair Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Hair Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar House of Hair Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Hair Borculo

Bezoekers bekeken ook