Hambroekplas

Hambroekplas is een Recreatiecentrum gelegen aan Hambroekweg 10 in Borculo.

Meer informatie over Hambroekplas in Borculo

De herfst is begonnen en dat betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan en te genieten van de mooie recreatiegebieden in Gelderland. Je kunt samen met familie of vrienden op pad gaan en zelfs je hond mag weer vrij rondlopen. De gebieden zijn verspreid over heel Gelderland en bieden verschillende activiteiten en faciliteiten. Je kunt sporten en bewegen in de natuur, genieten van het water met watersporten of golfen op de golfbanen. Ook aan de kinderen is gedacht met leuke speeltoestellen en avonturenparken. Voor ontspanning kun je terecht in de luxe wellnesscentra. Daarnaast zijn er strandpaviljoens, restaurants en beachclubs waar je een hapje en drankje kunt doen. Kortom, er is genoeg te beleven in de recreatiegebieden van Gelderland, dus kom snel langs!

Wil je weten wat Hambroekplas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hambroekplas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hambroekplas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hambroekplas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Hambroekplas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hambroekplas

Bezoekers bekeken ook