Grand Café de Gracht bij Moon

Grand Café de Gracht bij Moon is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 1 in Borculo.

Meer informatie over Grand Café de Gracht bij Moon in Borculo

Sinds 1 juli 2022 zijn Martijn en Ramona de nieuwe eigenaren van Grandcafé de Gracht bij Moon in Borculo. Op 2 september zijn de deuren officieel geopend en Ramona zal het café runnen, terwijl Martijn zich voornamelijk op de achtergrond zal bevinden vanwege zijn fulltime baan elders. Hun doel is om Borculo nog mooier te maken en hun gasten iets te bieden wat er nog niet is. Gastvrijheid staat voorop en ze streven ernaar om eerlijke producten te serveren in een gemoedelijke sfeer. Met hun passie voor de horeca gaan ze dit avontuur enthousiast aan. Je kunt ze vinden op het Muraltplein 1 in Borculo en contact opnemen via telefoonnummer 0545287619 of via e-mail info@grandcafedegracht.nl. Volg ze ook op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Grand Café de Gracht bij Moon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Gracht bij Moon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Gracht bij Moon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Gracht bij Moon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Grand Café de Gracht bij Moon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Gracht bij Moon

Bezoekers bekeken ook