Verkeersbesluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Kronenburgerstraat 7 te Borculo en het intrekken van de gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Kronenburgerstraat 13 te Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Kronenburgerstraat 7 te Borculo en het intrekken van de gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Kronenburgerstraat 13 te Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

I.Het verkeersbesluit om een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen nabij Kronenburgerstraat 13 in Borculo, zaaknummer 865419 in te trekken;II. Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen nabij Kronenburgerstraat 7 in Borculo door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord met kenteken zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. Zoals weergeven in bijlage 1.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 11-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borculo
  2. gmb-2024-300498

Gerelateerde berichten