Toestemming voor Het kappen van 30 bomen op diverse locaties in Berkelland, Marktstraat 1 7271AX Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor Het kappen van 30 bomen op diverse locaties in Berkelland, Marktstraat 1 7271AX Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 7 maart 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001476 voor het Het kappen van 30 bomen op diverse locaties in Berkelland op locatie Marktstraat 1 7271AX Borculo. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het kappen of vellen van houtopstand•het uitvoeren van een werk of werkzaamhedenInzageDeze vergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.BezwaarAls belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen een verleende vergunning. U kunt tot uiterlijk zes weken na datum verzending een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. U kunt ook digitaal uw bezwaar indienen bij ons. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op onze website.Voorlopige voorzieningAls u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat de vergunning wordt geschorst? Dan kunt u bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via https://mijn.rechtspraak.nl/keuze. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 12-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borculo
  2. gmb-2024-109337

Gerelateerde berichten