Toestemming voor uitbreiden van de woning, Beukenlaan 9, 7271JK Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor uitbreiden van de woning, Beukenlaan 9, 7271JK Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 30 november 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001275 voor het uitbreiden van de woning op locatie Beukenlaan 9, 7271 JK Borculo. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkInzageDeze vergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.BezwaarAls belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen een verleende vergunning. U kunt tot uiterlijk zes weken na datum verzending een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. U kunt ook digitaal uw bezwaar indienen bij ons. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op onze website.Voorlopige voorzieningAls u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat de vergunning wordt geschorst? Dan kunt u bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 07-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borculo
  2. gmb-2023-514783

Gerelateerde berichten