Galaxy Nagels Nederland

Galaxy Nagels Nederland is een Nagelstudio gelegen aan Kastanjelaan 32 in Borculo.

Meer informatie over Galaxy Nagels Nederland in Borculo

Hester Drogulski-Reyneke is een ervaren nagelstyliste met passie voor nagels. Ze begon 27 jaar geleden haar eigen nagelstudio in Zuid-Afrika en werd in 2001 Zuid-Afrikaans kampioen Nail Design. In 2002 verhuisde ze naar Nederland en opende meteen een salon in Borculo. Hester werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van GALAXY, die uitvoerig zijn getest en veilig zijn voor zowel de klant als de nagelstylist. Bij Galaxy Nagels kun je terecht voor het verzorgen van je handen en nagels. De salon heeft een eigen ingang op de begane grond en is lid van het Nagelgilde. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina van Galaxy Nagels Borculo.

Wil je weten wat Galaxy Nagels Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Galaxy Nagels Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Galaxy Nagels Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Galaxy Nagels Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Galaxy Nagels Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Galaxy Nagels Nederland

Bezoekers bekeken ook