Fit en Fysio Borculo

Fit en Fysio Borculo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Voorstad 4 in Borculo.

Meer informatie over Fit en Fysio Borculo in Borculo

Fit en Fysio Neede Borculo biedt verschillende vormen van beweging en fysiotherapie aan om fit te worden en te blijven. De fysiotherapeuten werken voortdurend aan het verbeteren van hun kennis en kunde om de beste zorg te kunnen bieden. Ze bieden ook shockwave therapie aan voor chronische en hardnekkige blessures. Daarnaast hebben ze specialisaties in onder andere algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en oedeem-lymfetherapie. Ze bieden ook fysiotherapie aan voor longaandoeningen, vaatlijden, hartrevalidatie, COVID-19, oncologie en Parkinson. Daarnaast behandelen ze schouderklachten, osteoporose en bieden ze ook shockwave therapie aan. Fit en Fysio Neede Borculo legt de nadruk op de juiste manier van werken aan het lichaam en biedt begeleiding van vakkundige instructeurs. De praktijk wordt hoog beoordeeld door cliënten en ze vragen hun cliënten om hun ervaringen te delen.

Wil je weten wat Fit en Fysio Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit en Fysio Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit en Fysio Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Fysio Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Fit en Fysio Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit en Fysio Borculo

Bezoekers bekeken ook