Aanvraag vergunning voor een bestaande tank vervangen door een hoger tank welk in strijd is met de maximale bouwhoogte op de locatie Needseweg 23 - te Borculo zaaknummer AB24.00664

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor een bestaande tank vervangen door een hoger tank welk in strijd is met de maximale bouwhoogte op de locatie Needseweg 23 - te Borculo zaaknummer AB24.00664.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Gelderland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor een bestaande tank vervangen door een hoger tank welk in strijd is met de maximale bouwhoogte op de locatie Needseweg 23 - te Borculo.   Waarom publiceert de provincie dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de provincie voor 16 juni 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borculo
  2. edddf78b6e533561d36f77cf97e51db3

Gerelateerde berichten