Ontwerpbesluit handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Restauratie Kasteel ’t Hof), Hoflaan 1, 7271BR Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Restauratie Kasteel ’t Hof), Hoflaan 1, 7271BR Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend een ontwerpbesluit te hebben genomen op de aanvraag voor eenRX-AANVRBS. Het ontwerpbesluit betreft: Locatie: Hoflaan 1, 7271BR Borculo Activiteit: •activiteit die betrekking heeft op een gemeentelijk monument •het bouwen van een bouwwerk Ontvangstdatum aanvraag: 8 maart 2023 Zaaknummer: Z2023-00000335 Datum besluit: Strekking besluit: verlenen Inzage Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 1 dag na publicatietot en met 6 weken na publicatie in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Bij de adressen met een ID-code kunt u de vergunning ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.gemeenteberkelland.nl onder ‘Bouwen, verbouwen en ruimtelijke plannen’. De inzagetermijn start op 16 november 2023 en bedraagt 6 weken. Zienswijze Binnen de genoemde termijn kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van de gemeente Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel, telefoon 0545-250 250. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingediende zienswijzen. Tegen de vergunning kunt u later alleen beroep instellen als u belanghebbende bent èn tijdig een zienswijze heeft ingediend. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit op de aangevraagde vergunning wordt u hierover verder geïnformeerd.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borculo
  2. d1d3fe447f15e90984f0d785b2ce6245

Gerelateerde berichten