CTB Beauty

CTB Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Tedinkweide 20 in Borculo.

Meer informatie over CTB Beauty in Borculo

CTBBeauty is een salon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Ze bieden onder andere wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, nagelbehandelingen en make-up. Voor wimperextensions heb je de keuze uit Russian Volume of One by one, en de prijzen variëren afhankelijk van hoe lang het geleden is sinds de vorige afspraak. Voor wimperlifting zijn de kosten €30,- en als je het wilt laten verven, betaal je €35,-. Voor wenkbrauwen kun je kiezen voor henna met shapen voor €27,-, wenkbrauwstyling voor €10,-, of wenkbrauwstyling met verven voor €15,-. Ook bieden ze brow lamination aan, met of zonder verven, voor respectievelijk €25,- en €30,-. Voor nagels hebben ze gel nagels voor €20,-, Biab nagels (nieuwe set) voor €35,- en bijvullen voor €25,-, en acryl nagels (nieuwe set) voor €40,- en bijvullen voor €30,-. Voor make-up hebben ze dag make-up voor €20,-, avond-/feest make-up voor €25,-, bruidsmake-up voor €35,-, een bruidsarrangement (proef make-up en make-up op de trouwdag) voor €50,-, en make-up voor bruidsgasten voor €30,-. De salon is geregistreerd onder KVK-nummer 85313408 en de website is ontworpen door Justin ter Bals.

Wil je weten wat CTB Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CTB Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CTB Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CTB Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar CTB Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CTB Beauty

Bezoekers bekeken ook