Chris's Computer Solutions

Chris's Computer Solutions is een Computerreparatie gelegen aan Beukenlaan 22 in Borculo.

Meer informatie over Chris's Computer Solutions in Borculo

CCS is een jong en dynamisch bedrijf dat computerhulp biedt aan zowel bedrijven als particulieren. Ze kunnen helpen bij problemen met de computer, programma's, netwerk en internetverbinding. CCS komt bij de klant thuis of op kantoor om deze problemen op te lossen. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe computers en randapparatuur en geven ze advies over welke apparatuur het beste bij de klant past. Ze stellen de computer op maat samen en zorgen ervoor dat deze volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar wordt afgeleverd. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, fax of e-mail. Het bedrijf is ook te vinden op Facebook. Het adres van Chris's Computer Solutions is Beukenlaan 22, 7271 JH Borculo. Ze zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08124189 en hebben het BTW-nummer NL129145270B01. Het bedrijf behoudt alle rechten voor en heeft algemene voorwaarden en een privacy statement.

Wil je weten wat Chris's Computer Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chris's Computer Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chris's Computer Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chris's Computer Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Chris's Computer Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chris’s Computer Solutions

Bezoekers bekeken ook