Camping Klein Haneveld

Camping Klein Haneveld is een Kampeerterrein gelegen aan Lebbenbruggedijk 11 in Borculo.

Meer informatie over Camping Klein Haneveld in Borculo

Op 24 april is de uitslag bekend gemaakt van de Campercontact Awards 2023, waarbij Camping Klein Haneveld de derde plaats heeft behaald voor de titel "Camping van het jaar 2023 in Nederland". Ze zijn erg trots op deze prestatie en bedanken iedereen voor het stemmen. De camping is gelegen aan de Lebbenbruggedijk in Borculo en bevindt zich op een rustige locatie, maar toch dichtbij het centrum van Borculo en een mooi natuurgebied. Op de camping zijn 25 kampeerplaatsen beschikbaar en er is gratis WiFi. De prijs per nacht is het hele jaar door €18,50. Voor reserveringen of vragen kan er contact worden opgenomen met Camping Klein Haneveld.

Wil je weten wat Camping Klein Haneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Klein Haneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Klein Haneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Klein Haneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Camping Klein Haneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Klein Haneveld

Bezoekers bekeken ook