Camperpark 't Dommerholt

Camperpark 't Dommerholt is een Camperplaats gelegen aan Hambroekweg 6a in Borculo.

Meer informatie over Camperpark 't Dommerholt in Borculo

In Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, bevindt zich het duurzame en circulaire camperpark 't Dommerholt. Het park biedt 25 volledig nieuwe camperplaatsen en bijbehorende faciliteiten aan. Camperaars zijn van harte welkom voor een stop of een langer verblijf. Op ca. 5 minuten afstand van het park ligt het stadje Borculo, bekend om de stormramp van 1925 en diverse musea, zoals het Brandweer- en Stormrampmuseum en het Kristalmuseum. Ook is er een oude synagoge en een eeuwenoude watermolen. Een aanrader is een tochtje over de Berkel met een Berkelzomp. Op 5 minuten afstand is de Hambroekplas, waar men kan zwemmen, surfen en vissen. Mocht je geen zin hebben om iets te ondernemen, dan is het terras van de naastgelegen IJsboerderij een goede plek om te genieten van een kop koffie met appeltaart, een biertje, een rosétje of een heerlijke ijscoupe. Bij aankomst op het park is het belangrijk om je eerst te melden in de ijssalon voordat je het park oprijdt.

Wil je weten wat Camperpark 't Dommerholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperpark 't Dommerholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperpark 't Dommerholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperpark 't Dommerholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Camperpark 't Dommerholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperpark ’t Dommerholt

Bezoekers bekeken ook