Cafetaria-Restaurant 't Vierspan

Cafetaria-Restaurant 't Vierspan is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 15 in Borculo.

Meer informatie over Cafetaria-Restaurant 't Vierspan in Borculo

Bij restaurant 't Vierspan in Borculo kunt u terecht voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een familiefeest, een etentje met vrienden of een zakelijke groepslunch, alles is mogelijk bij 't Vierspan. Ze bieden ook catering aan, van luxe hapjes tot complete buffetten. Daarnaast is het nu ook mogelijk om eten te laten bezorgen via de website Vierspanbezorgt.nl. Vanaf €20,- wordt uw bestelling bij u thuis gebracht. In de ijssalon van 't Vierspan kunt u genieten van zelfgemaakt ijs met diverse smaken. Het adres van 't Vierspan is Spoorstraat 15-17 in Borculo en de openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Cafetaria-Restaurant 't Vierspan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria-Restaurant 't Vierspan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria-Restaurant 't Vierspan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria-Restaurant 't Vierspan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Cafetaria-Restaurant 't Vierspan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria-Restaurant ’t Vierspan

Bezoekers bekeken ook