Gemeente Berkelland - aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats - aan Kronenburgerstraat ter hoogte van Van Coeverdentraat 65 te Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Berkelland - aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats - aan Kronenburgerstraat ter hoogte van Van Coeverdentraat 65 te Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Besluit: Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten burgemeester en wethouders om een persoonsgebonden parkeerplaats aan te wijzen nabij het volgende adres: •De parkeerplaats op Van Coeverdenstraat ter hoogte van Van Coeverdenstraat 65* Bebording volgens het Reglement Verkeersregels en Verkeersteken (RVV) 1990: Zie bijgaande afbeelding/situatie. Inzage Dit verkeersbesluit kunt u na telefonische afspraak inzien bij het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Telefoonnummer 0545 250250. Op verzoek kan het verkeersbesluit ook digitaal of per post worden toegezonden.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borculo
  2. c2e4d97192c6ced61279e12290750679

Gerelateerde berichten