Brasserie de Bakkerieje

Brasserie de Bakkerieje is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 30 in Borculo.

Meer informatie over Brasserie de Bakkerieje in Borculo

In het hartje van Borculo is er iets moois gebeurd: Brian en Britt Grieving zijn een nieuwe brasserie genaamd De Bakkerieje begonnen in het pand van de voormalige bakkerij Liebrand. Hier kan je genieten van heerlijke lunch- en diner gerechten, allemaal gemaakt van lokale streekproducten. Ze werken met lokale producten en dat proef je. Je kan direct een tafel reserveren of informeren naar de mogelijkheden voor zaalverhuur. De contactgegevens zijn te vinden op de website. De openingstijden van de brasserie zijn van woensdag tot en met zondag, en de exacte tijden zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Brasserie de Bakkerieje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Bakkerieje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Bakkerieje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Bakkerieje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Brasserie de Bakkerieje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Bakkerieje

Bezoekers bekeken ook