Bouwbedrijf Wim Nijhuis

Bouwbedrijf Wim Nijhuis is een Bouwbedrijf gelegen aan Korenbree 25 in Borculo.

Meer informatie over Bouwbedrijf Wim Nijhuis in Borculo

Bouwbedrijf W. Nijhuis is een ervaren bouwbedrijf uit de Achterhoek dat gespecialiseerd is in het bouwen en verbouwen van boerderijen, schuren, woningen, aanbouwen en monumenten. Ze hebben kennis van oude bouwtechnieken en weten welke houtsoorten en materialen gebruikt moeten worden. Het bedrijf hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en werkt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzaam bouwen en bieden ze energiebesparende oplossingen aan. Op de website zijn verschillende voorbeelden van hun werk te vinden, zoals aanbouwen aan woonhuizen, verbouwingen van boerderijen en renovaties van monumenten. Klanten zijn zeer tevreden over het vakmanschap en de kwaliteit van het werk. Het bedrijf is gevestigd in Borculo en de contactgegevens staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Wim Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Wim Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Wim Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Wim Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Bouwbedrijf Wim Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Wim Nijhuis

Bezoekers bekeken ook