Borculose Hengelsportvereniging

Borculose Hengelsportvereniging is een Hengelclub gelegen aan Van Vordenstraat 16 in Borculo.

Meer informatie over Borculose Hengelsportvereniging in Borculo

De Borculose Hengelsport Vereniging heet iedereen welkom op hun website. Er worden algemene mededelingen gedaan, zoals het wedstrijdschema voor het seizoen 2024 voor zowel senioren als jeugd. Nieuwe deelnemers, inclusief dames, zijn van harte welkom. Er is een protocol beschikbaar voor het organiseren van viswedstrijden in geval van coronamaatregelen. Er zijn aangepaste boetes voor overtredingen dit seizoen. Vanwege de privacywet worden er geen foto's van jeugdwedstrijden geplaatst, tenzij toestemming is verkregen van de ouders. Er wordt aandacht gevraagd voor loodvrij vissen. De B.H.V. is opgericht in 1931 en is een van de grootste verenigingen in Borculo met ongeveer 420 seniorleden en 80 jeugdleden. De vereniging is aangesloten bij de Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Nederland. Er zijn verschillende sponsors, waaronder de WELKOOP, Pins and more en De Hoeksteen. Het drukwerk wordt verzorgd door PCSD Deventer en Zutphen.

Wil je weten wat Borculose Hengelsportvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Borculose Hengelsportvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Borculose Hengelsportvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Borculose Hengelsportvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Borculose Hengelsportvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Borculose Hengelsportvereniging

Bezoekers bekeken ook