Bistro de Olliemölle

Bistro de Olliemölle is een Restaurant gelegen aan Lange Molenstraat 17 in Borculo.

Meer informatie over Bistro de Olliemölle in Borculo

Bistro de Olliemölle in Borculo is een veelbelovende nieuwkomer in de gids. Chef Roel Sieverink serveert gerechten met een moderne twist, geïnspireerd op de Franse keuken. Op het menu staan onder andere coquilles met komkommersalade en kreeftenbisque-schuim, en eendenlever met lychee, meringue en rode bietenijs. Ook het piepkuiken is een aanrader, met PX-saus en krokant gebakken kippenhuid. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand met een mooi terras dat uitkijkt over een vijver. Door wegwerkzaamheden is de bereikbaarheid momenteel echter beperkt. Kortom, Bistro de Olliemölle is een nieuw en ambitieus adres dat zeker de moeite waard is om in de gaten te houden.

Wil je weten wat Bistro de Olliemölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro de Olliemölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro de Olliemölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro de Olliemölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Bistro de Olliemölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro de Olliemölle

Bezoekers bekeken ook