Beautysalon Nalinde

Beautysalon Nalinde is een Schoonheidssalon gelegen aan Koppeldijk 5 in Borculo.

Meer informatie over Beautysalon Nalinde in Borculo

Beautysalon Nalinde is een gezellige salon in Borculo waar persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen centraal staan. De eigenaar werkt als zelfstandig ondernemer en combineert dit met de zorg voor haar twee jonge kinderen, waardoor ze drie dagen per week beschikbaar is in plaats van fulltime. Op de website van de salon kun je verschillende behandelingen bekijken en meer informatie vinden. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur, waarbij de salon op woensdag en vrijdag alleen in oneven of even weken geopend is. Op dinsdag, zaterdag en zondag is de salon gesloten. Behandelingen vinden plaats op afspraak.

Wil je weten wat Beautysalon Nalinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Nalinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Nalinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Nalinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Beautysalon Nalinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Nalinde

Bezoekers bekeken ook