Toestemming voor bouwen van een opslaghal, Oude Needseweg 21, 7271AD Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor bouwen van een opslaghal, Oude Needseweg 21, 7271AD Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 26 maart 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001669 voor het bouwen van een opslaghal op locatie Oude Needseweg 21, 7271AD Borculo. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •het bouwen van een bouwwerk •wijziging van een milieubelastende activiteit Inzage Deze vergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Bezwaar Als belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen een verleende vergunning. U kunt tot uiterlijk zes weken na datum verzending een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. U kunt ook digitaal uw bezwaar indienen bij ons. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op onze website. Voorlopige voorziening Als u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat de vergunning wordt geschorst? Dan kunt u bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via https://mijn.rechtspraak.nl/keuze. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: bouwvergunningmilieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borculo
  2. be72fa8e818417331612ae8ffa700742

Gerelateerde berichten