Barink Wonen&zo

Barink Wonen&zo is een Meubelwinkel gelegen aan Voorstad 5 in Borculo.

Meer informatie over Barink Wonen&zo in Borculo

Bij Barink Wonen & Zo, een meubelzaak gelegen in Borculo, Gelderland, vind je een ruime woonwinkel met een groot assortiment meubelen. Of je nu een compleet nieuw interieur zoekt of op zoek bent naar een uniek element voor je woonkamer, bij Barink Wonen & Zo staan ze klaar om je te voorzien van het beste advies. De showroom van 1500m2 biedt inspiratiekamers met verschillende woonstijlen en een uitgebreide collectie meubels, accessoires en verlichting. De interieur stylisten denken graag met je mee en bieden interieuradvies. Je bent van harte welkom in de showroom, waar je ontvangen wordt met een kopje koffie of thee. Barink Wonen & Zo is centraal gelegen in Gelderland en goed bereikbaar vanuit verschillende regio's.

Wil je weten wat Barink Wonen&zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barink Wonen&zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barink Wonen&zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barink Wonen&zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Barink Wonen&zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barink Wonen&zo

Bezoekers bekeken ook